In het seizoen 2016 – 2017 organiseert het Spiritualiteitscafé Raalte weer een aantal bijeenkomsten op het raakvlak van cultuur, kunst, religie en de samenleving. Door in gesprek te komen met elkaar en door te luisteren naar wat anderen bezighoudt kunnen we geïnspireerd worden voor ons dagelijks leven. Het thema dit seizoen is ‘In beweging’.

 

Op dinsdag 4 oktober nemen Marjet Dekkers en Niek van Halteren ons mee in ‘De Afrikaanse Droom’.

Marjet en Niek, beiden net-geen-dertigers, besloten tijdelijk afstand te nemen van hun baan en reisden met een oldtimer van Zwolle naar Kaapstad. Welke motieven waren aanleiding voor hun reis? Hoe was het om zo’n beslissing te nemen? Wat hebben zij ervaren tijdens hun reis? Naast het vertellen van hun avontuurlijke reisverhaal aan de hand van beelden wordt u meegenomen in hun hoogtepunten, dieptepunten, opgedane inzichten, dilemma's en grappige anekdotes. De avond zal bestaan uit een goede mix van inspireren en uitwisselen. Hakuna matata!

 Graag ontmoeten we je dinsdag 4 oktober a.s. bij Landstede, Zwolsestraat 63a in Raalte. Je bent van harte welkom vanaf 19.00 uur voor koffie/thee. De avond begint om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur. De toegang bedraagt € 5,- dit is inclusief koffie/thee. Geef je tijdig op, want vol = vol.

Aanmelden kan tot 1 oktober a.s. via e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als je vragen hebt kun je die aan dit e-mailadres sturen. 

Deel dit via social media