Het internationaal springconcours CSI Salland dat donderdag 29 september van start gaat in Mariënheem heeft elk jaar oog voor een goed doel. Tijdens de ondernemersavond op de openingsdag voor ondernemers uit de omgeving van Salland en voor de ‘vrienden van CSI Salland’ zal er weer geld opgehaald worden, ditmaal voor Stichting Lef Raalte.

Stichting Lef Raalte ondersteunt, neemt deel aan en/of organiseert evenementen ten behoeve van - bij voorkeur -  regionale goede doelen. Hoog op de agenda staat deelname door Team Lef aan de jaarlijkse Roparun, de ruim 500 kilometer lange estafetteloop van Parijs naar Rotterdam waarbij geld opgehaald wordt voor mensen met kanker.

Voor het eerst werd vorig jaar een spelelement met ideële doelstelling aan de Sallandse ondernemersavond toegevoegd. Elk bedrijf koopt lootjes, waarmee ze gekoppeld worden aan een ruiter. Wint de ruiter de rubriek, dan mag de vertegenwoordiger namens het bedrijf de prijs aan de ruiter uitreiken en de cheque aan Team Lef. Zo mocht Jan Schuttert vorig jaar een cheque ter waarde van 2.000 euro overhandigen aan de Sterre Stichting.

Het Grand National Team uit Urk, dat vrijdagavond met haar supersnelle Shetland pony’s naar Mariënheem komt, schenkt de vergoeding aan Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa).
CSI Salland zal vier dagen lang schitterende paardensport bieden en gezellige feestavonden op vrijdag en zaterdag. Op zaterdag 1 oktober is er een kindermiddag van 13.00 tot 15.30 uur met diverse activiteiten en een clown. De toegang is gratis. www.csisalland.nl

Deel dit via social media