Vertel hoeveel energie hou jij eigenlijk over? Energie besparen is goed voor het milieu en de portemonnee, maar kan vooral ook leuk zijn. Sandra Reimert wonend aan de Krusestraat was zo vrij om mee te praten over de energiebesparingen die zij zoal doen.

 

Sandra geeft aan dat zij bij hun huis, muur en dakisolatie hebben toegepast en dat zij dubbelglas hebben. Sandra geeft aan niet een duidelijke actie te hebben waarmee ze nog veel meer energie kan besparen, maar ze zijn zich thuis wel bewust van energie besparen. Sandra geeft hierin de volgende tips en past deze zelf ook toe:

* Lampen niet onnodig aanlaten.

* Bewust 1 apparaat tegelijk aan, bijvoorbeeld tv aan, dan de radio uit etc.

Sandra heeft er vertrouwen in dat ze de energiecompetitie kunnen gaan winnen met de buurt. En waar ze dit dan opgebaseerd heeft? Op actieve duurzame buren! Nou, dat is nog eens een opsteker voor de buurt!

Laat je inspireren en ga met besparen aan de slag!

Kijk ook eens op buurkracht.nl/marienheem voor meer informatie.

Herinnering 13 oktober 2016 Duurzaamheid Inspiratie Centrum

In het kader van de Energiewedstrijd organiseert de Commissie Duurzaam Mariënheem in samenwerking met Nijhof Broekland een zeer informatieve avond. De avond wordt georganiseerd in het Duurzaamheid Inspiratie Centrum in Broekland. Hier krijgt u informatie over allerlei vooruitstrevende technieken. Als u interesse heeft kunt u zich opgeven op www.buurkracht.nl/marienheem Een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kan ook!

Deel dit via social media