Het Spiritualiteitscafé Raalte organiseert op 25 oktober haar tweede avond van het themajaar ‘In beweging’. Drie vluchtelingen, afkomstig uit Syrië, Irak en Bhutan, vertellen een deel van hun verhaal. Hoe was het in het land waar zij vandaan kwamen, waarom moesten zij in beweging komen, wat hebben zij ervaren bij hun komst naar Nederland. We gaan niet alleen luisteren, maar ook met elkaar in gesprek over deze reis. De avond wordt verzorgd in samenwerking met de Stichting VluchtelingenWerk Oost-Nederland.

 

Graag ontmoeten we je dinsdag 25 oktober a.s. bij Zozijn, Kemphaan 25 in Raalte. Je bent van harte welkom vanaf 19.30 uur voor koffie/thee. De avond begint om 20.00 uur en duurt tot 22.00 uur. De toegang bedraagt € 5,- dit is inclusief koffie/thee. Daarnaast vrije gift voor Stichting VluchtelingenWerk Oost-Nederland. Geef je tijdig op, want vol = vol.

Aanmelden kan tot 23 oktober a.s. via e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als je vragen hebt kun je die aan dit e-mailadres sturen.

 

In het seizoen 2016 – 2017 organiseert het Spiritualiteitscafé Raalte weer een aantal bijeenkomsten op het raakvlak van cultuur, kunst, religie en de samenleving. Door in gesprek te komen met elkaar en door te luisteren naar wat anderen bezighoudt kunnen we geïnspireerd worden voor ons dagelijks leven. Het thema dit seizoen is ‘In beweging’.

 

Deel dit via social media