Het vervolgproject: 'Geloven' in een leefbare gemeenschap Mariënheem is al weer goed op weg. In de afgelopen maanden is er veel gebeurd: de projectgroep is druk met het organiseren van een aantal activiteiten, enkele activiteiten zijn al afgerond en de projectgroep is daarbij ook gegroeid in het aantal deelnemers / kartrekkers.

 

Pijler Kerkgebouw: Open Monumentendagen

In het weekend van 10 september was de kerk geopend in het kader van de Open Monumentendagen. Behalve leden van de kerk was het Omnihuus ook aanwezig om de bezoekers iets te vertellen over o.a. de geschiedenis van de kerk. De schildersclub en een groepje muzikanten waren ook van de partij. Ruim 120 mensen hebben tijdens dit weekend een bezoekje aan de kerk gebracht.

Pijler Geloof: Kerstperiode

Dit jaar wordt de kerstperiode groots aangekondigd. Vanaf de Eerste Advent tot en met Tweede Kerstdag, worden er diverse activiteiten georganiseerd. Deze activiteiten zijn niet alleen voor Katholieken, ook andere geloofsovertuigingen zullen zich hierin kunnen vinden. Meer info over deze activiteit volgt nog!

Pijler Zorg: Jongeren in gesprek

Jongeren gaan met elkaar in gesprek. Het gesprek zal gaan over het thema: “zorgen voor elkaar”. Meer info over deze activiteit volgt nog!

Uiteraard zitten er nog meer activiteiten in de pijpleiding, wij zullen jullie hier vooraf over informeren. Houd dus de MIK en Mariënheem Online in de gaten.

Groeten,

De projectgroep

Deel dit via social media