De groepen 0 tot en met 8 hebben hun eerste activiteit van kinderwerk er alweer op zitten! De kinderen uit groep 0, 1 en 2 hebben van een houten letter - de eerste letter van hun naam - zelf mooie kunstwerkjes gemaakt. Groep 3 ging voor het principe beter tien vogels op de tafel dan één potje op de grond: ze hebben potjes omgetoverd tot prachtige vogeltjes!

Het lekkere met het mooie verenigen hebben de kinderen van groep 4 gedaan. Zij hebben bladerdeeghapjes gemaakt èn een doosje om de hapjes in te doen zelf versierd. De meisjes van groep 5 kozen een lijstje of tijdschrifthouder uit en hebben daar prachtige mozaïeken op gemaakt en de jongens uit die groep mochten zich uitleven bij bouwbedrijf Hoogeslag, onder begeleiding van dhr. Overhein! Lekker waren de pizzaatjes die groep 6 heeft gebakken - het pizzabord was thuis zo leeg. Groep 7 heeft met zichzelf getoverd. De vreemdste creaties zijn voortgekomen uit het maken van trucagefoto's en deze in een collage verwerken! Ook groep 8 hield het niet simpel - niet een standaard appeltaart, maar een heerlijke applecrumble hebben zij gemaakt!

Ouders die geholpen hebben, bouwbedrijf Hoogeslag en dhr. Overhein: hartelijk dank voor de hulp! En extra in het zonnetje: dankjewel Sandra, Ria en Nardy, die na jaren trouwe en enthousiaste inzet voor Kinderwerk het stokje overgeven. Ter afsluiting hebben we met zijn allen een gezellig avondje gemozaïekt!

kinderwerk afscheid snr

Deel dit via social media