Marienheem heeft ook dit jaar, 2017, weer een mooi en geslaagd paasvuur achter de rug. In de voorafgaande weken is veel snoeihout gebracht, waarbij ook de gemeente haar ‘steentje’ heeft bijgedragen. De laatste zaterdag voor Pasen is van het vele hout een echte paasbult gemaakt.

 

Op 1e paasdag, om 8 uur ’s avonds, hebben de kinderen van groep 8 van de Sint Antoniusschool met veel enthousiasme het paasvuur ontstoken. Het was gezellig druk doordat veel mensen de moeite hebben genomen om te zien hoe de hoog oplaaiende vlammen zich meester maakten van het vele hout.

Via deze link vinden jullie de foto's van het paasvuur van dit jaar!

Ook nu weer bleek dat de paasvuurcommissie alles goed had voorbereid in samenwerking met brandweer en gemeente. Zo werd de Wissinkweg veilig en bereikbaar gehouden voor de hulpdiensten tijdens het branden van het paasvuur.

Wij bedanken de paasvuurcommissie en iedereen die aan dit mooie paasvuur heeft meegeholpen.

Zoals de vele paasbultvrijwilligers (opgooien, opbranden) en ook de Jeugdkamp leden (catering en begeleiding van groep 8 naar het paasvuur), de Gemeente Raalte en de brandweer, en natuurlijk ook Harrie Huisman en Gerard Achterhoek voor het maken van de foto’s.

En niet te vergeten de vele ondersteuners zoals Bouwbedrijf Hoogeslag (hekwerk), loonbedrijf Rensen (kraanwerk en nawerk), Stichting Manege Bartels (rijplaten), Familie Reimert (stro en stalling keet), Egbertzen en Tuitert (gasbranders), Kruiper Tweewielers (fakkels), Gerard Kruiper (de keetwagen), Veldman (spanbanden), de kerk/koster (medewerking) en niet te vergeten alle mensen die het snoeihout hebben gebracht. Want zonder snoeihout géén paasvuur. Ook willen wij de landeigenaar, de familie Neppelenbroek bedanken dat ze deze geweldige locatie beschikbaar stelde.

Wie nu denkt dat het paasvuurevenement daarmee is afgelopen, heeft het mis. Want de zaterdagvrijwilligers worden nog uitgenodigd voor de vrijwilligers avond.

En we willen toch nog wat extra lof zwaaien naar de leden van de paasvuurcommissie:

Gerard Fikken, Martin Nikamp en Peter Bruggeman .

Allemaal Bedankt!

Deel dit via social media