De gemeente Raalte start in mei met de uitgifte van vrije kavels in de 3e fase van nieuwbouwplan De Wörmink. Het gaat om acht kavels bestemd voor een twee-onder-één-kap woning, zes kavels voor een vrijstaande woning en drie kavels voor een blok van 3 rijwoningen.

 
Alle kavels worden uitgegeven in (collectief) particulier opdrachtgeverschap. Dat betekent dat kopers (eventueel samen met hun medebouwers) zelf hun architect en aannemer mogen kiezen. Daarnaast biedt het plan enige ruimte voor flexibiliteit in de verkaveling. Kortom, een unieke kans om uw eigen droomwoning te bouwen! 

De uitgifte van de kavels gaat via inschrijving en loting. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf 10 mei 2017 inschrijven via het inschrijfformulier op www.raalte.nl. Inschrijven kan tot 24 mei 2017.

Op woensdag 10 mei 2017 organiseert de gemeente Raalte een informatieavond voor deze uitgifte. Geïnteresseerden zijn welkom om 19.30 uur in De Schalm in Mariënheem. Tijdens deze avond informeren wij u graag over het plan, de kavels, bouwmogelijkheden en de uitgifteprocedure.

Op woensdag 31 mei om 19.30 uur vindt in De Schalm in Mariënheem de kaveltoewijzing plaats via loting. 

Informatie over de kavels en de uitgifteprocedure is vanaf 10 mei te vinden op www.raalte.nl/bouwkavels.

Start verkoop bouwkavels Marienheem

Deel dit via social media