Dit jaar presenteert Midzomerfeest Mariënheem wederom een stevig muziekprogramma. De vorig jaar ingezette trends van de vrijdagavond, zaterdagavond en zondagmiddag worden hiermee doorgezet. Dit jaar zullen bekende artiesten als Mental Theo en The Euro’s op het podium verschijnen. Midzomerfeest 2017 wordt gehouden van 22 t/m 25 juni.  

 

Het Midzomerfeest kiest er dus voor om de vorig jaar uitgezette lijn te vervolgen. De maatschappij verandert, het uitgavepatroon van de jongeren verandert en het Midzomerfeest speelt hier met zijn programma op in. Vorig jaar werd de nieuwe lijn voor het eerst ingezet. Het feest werd toen aantrekkelijker gemaakt voor de jongere doelgroep. Dit was vorig jaar een succes, vandaar dat Midzomer ervoor kiest om de nieuwe lijn ook dit jaar aan te houden.  


Op zaterdagavond 24 juni zullen de bekende dj’s Mental Theo en Moombahteam komen optreden. Daarnaast staan ‘Buren van de Brandweer’ en DJ Pim Pots op het podium. Met deze muziekcombinatie speelt Midzomer aan de ene kant in op moderne dancemuziek en daarmee op de jongere generatie, maar aan de andere kant zorgt Mental Theo voor een stukje nostalgie.


Sallands Oktoberfest

Op de vrijdagavond zal er net als vorig jaar een heus Duits feestje met bierpullen gevierd worden. Op het Sallandse Oktoberfest komen onder andere Die Tolle Leute, Die Supertolle Schlager Schwestern en DJ Willy in Mariënheem optreden.


The Euro’s

De zondag is niet gericht op een bepaalde doelgroep. Op het Midzomerterrein zal voor zowel jong als oud wat te doen zijn. De muziekstijl is hierop aangepast en zal op de zondag daarom algemener van aard zijn. In de middag wordt de hoofdact verzorgd door drie musketiers op het gebied van feestacts: The Euro’s. Zij zullen worden begeleid door DJ Dennis.

Deel dit via social media