In het kader van “Mariënheem met elkaar, samen 80 jaar” worden er gedurende de zomerperiode diverse activiteiten voor jong en oud georganiseerd, de initiatiefnemer is de projectgroep: “Geloven in een 'leefbare' gemeenschap Mariënheem”. Hier lees je wat er zondag 16 juli, zondag 23 juli en diverse dinsdagen in de zomerperiode o.a. gebeurt in Mariënheem.

 

Zondag 16 juli: Brunch in het Parochiebos

Aanstaande zondag 16 juli is er een gezellige brunch bij de Schalm. De brunch begint om 11:30 uur en zal eindigen rond 14:30 uur met een borrel en een bezichtiging van “Levensloop Mariënheem”. Neem de kinderen gerust mee want er zijn onder andere een clown en springkussen aanwezig.

Zondag 23 juli: Feestje in het Parochiebos “Los in't Bos”

Zondag 23 juli van 16:00 uur tot 22:00 uur organiseren wij een leuk feestje in het Parochiebos, dit feestje heet “Los in't Bos”. Deze dag zal in het teken staan van muziek, eten en gezelligheid onder het genot van een drankje. Wij zorgen voor een DJ en een akoestisch bandje, jullie voor een goed humeur. De kinderen kun je ook meenemen, er worden namelijk wat speeltoestellen geplaatst op de Speelweide.

Er is ook eten aanwezig in de vorm van 2 kleine foodtrucks en catering van The Longhorn.

Al met al een gezellig en kleinschalig dorpsevenement.

Dinsdag 18 juli, 25 juli, 1 augustus, 8 augustus en 15 augustus: Rondleiding “Levensloop Mariënheem en Beeldentuin Mariënheem

Op 5 dinsdagen in de vakantieperiode organiseren wij samen met Beeldentuin Mariënheem diverse rondleidingen. Deze rondleiding gaat over “Levensloop Mariënheem”, hier staan bijvoorbeeld diverse panelen met foto's van vroeger. Houd je van nostalgie of lokale geschiedenis, dan is het zeker een aanrader om een keer deel te nemen aan een rondleiding.

Rondom deze rondleiding is de Schalm ook geopend. Deelnemers en niet deelnemers zijn dus in de gelegenheid om onder het genot van een drankje even te praten.

De rondleidingen beginnen om 10:00 uur en eindigen om 14:00 uur.

Deel dit via social media