Aanstaande zondag is er een gezellig feestje voor jong en oud in het Parochiebos. We noemen het feestje: “Los in't Bos”, erg toepasselijk voor de locatie. Het is een feestje voor iedereen, jong en oud. Ben je benieuwd wat er te doen is? Lees dan verder!

 

Muziek

Wat betreft de muziek is er voor iedereen wat wils, zo staan er deze middag een DJ en een akoestisch bandje. Acoustic Affair is een akoestisch duo dat op subtiele wijze eigentijdse nummers speelt. DJ Gerco is een DJ die ook van alles en nog wat kan draaien.

Eten & drinken

The Longhorn en een ijscokar van IJsco Puck verzorgen een groot deel van de catering. Ook kun je kiezen uit Surinaamse gerechten van Lilian's Eetpaleis, met onder andere: Surinaamse broodjes, bami, nasi en roti.

Speeltoestellen voor de kids

Partyservice Salland levert de speeltoestellen voor de kids, in de Speelweide komen een Multiplay Koe, Springkussenkoe en een Rodeostier te staan. Voor alle kinderen is er dus genoeg te doen. De speelweide is eerder geopend!

Programma

Hier vind je ons dagprogramma:

11:00 uur – 15:00 uur Opbouw 13:00 uur – 20:00 uur Speelweide 16:00 uur – 22:00 uur Feest: Los in't Bos 22:00 uur Afbouw 09:00 uur (maandag) Opruimen

Vrijwilligers altijd gewenst

Gezien het feestje op tijd stopt hopen wij uiteraard dat er nog mensen zijn die ons nog even willen helpen. Wij zoeken nog hulp voor de opbouw, toezicht bij de Speelweide, de afbouw en het opruimen op maandagochtend. Opgave kan via het mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., bij de Schalm of via telefoonnummers 0618291938 en 0640355006.

Deel dit via social media