Iedereen die nog leuke ideeën op wil doen voor de tuin of op zoek is naar handige tuintips is op zondag 3 september van harte welkom bij de open tuin van Arjan Schepers in Mariënheem.  Ook kunt u kennismaken met Stefan Jaspers, tuinarchitect uit Ommen. Hij heeft samen met Arjan Schepers de nieuwe beplanting voor de heringerichte Molenhof in Raalte ontworpen. Tijdens de open dag geven zij u alvast een indruk van hun visie op een gezonde, duurzame beplanting.

 

Het najaar is een goed moment om met de tuin aan de slag te gaan. De grond is warm, waardoor planten goed zullen groeien. In het voorjaar kunt u dan meteen van een mooie nieuwe border genieten. Iedereen die wel wat hulp kan gebruiken bij het veranderen van zijn tuin kan tijdens de open dag met zijn tuinvragen terecht bij  Ine Voetdijk, tuinontwerpster uit Olst.

Op de kwekerij zijn pollen van restanten uit de tuin te koop. Het zijn planten die niet meer nodig zijn in de tuin omdat ze te groot geworden zijn, of vervangen worden. Hierdoor heeft u direct grote planten in uw tuin. Ook kunt u op het terras genieten van een kopje koffie of thee met wat lekkers.

Zondag 3 september. 10.00-17.00 uur. Hakkershoekweg 9, Mariënheem. Toegang is gratis. www.tuinenvansalland.nl

Deel dit via social media