Het zomerprogramma van “Geloven in een leefbare gemeenschap Mariënheem is goed verlopen. Bij de voorbereiding en de deelname zijn veel mensen betrokken geweest. Wij kijken terug op een geslaagd programma! Omdat het programma mede mogelijk gemaakt is door veel dorpsgenoten, willen we dit graag gezamenlijk evalueren. Dit doen we zondag 17 september om 11:30 uur in De Schalm. 

Iedereen die een bijdrage geleverd heeft of betrokken is geweest, is van harte welkom. Wij zorgen voor een kopje soep en 't Omnihuus verzorgt een leuke presentatie van alle gemaakte foto's.

CU&CU festival in Raalte

In het kader van onder andere de 'Levensloop Mariënheem' en een tentoonstelling in de kerk van Quiltenkleden, doen wij op 23 en 24 september mee aan het CU&CU festival, dat vanuit Raalte wordt georganiseerd. In de media zul je hier binnenkort meer over zien of lezen.

Kerstprogramma 2017

Ook wordt er weer voor een goed kerstprogramma gezorgd, dit jaar in samenwerking met de werkgroep: “Kerstshow”. Het Kerstprogramma duurt van 17 december tot en met 26 december 2017 en begint op 17 december met een Kerstshow.

Wil je meedoen?!

Misschien wil je zelf iets doen en ben je geïnspireerd en wil je helpen. Laat het vooral weten en doe mee!

Houd de MIK en Mariënheem Online in de gaten!

Voor alle vragen of opmerkingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., August Holtmaat, 06 40355006 of Marion Kogelman, 06 18291938.

Deel dit via social media