Van 28 april t/m 5 mei 2018 wordt er weer een bisdombedevaart naar Lourdes gehouden voor het aartsbisdom Utrecht. In de Parochie H. Kruis en H. Lebuïnus vinden we het belangrijk dat er naast vele pelgrims ook jonge mensen meegaan om behulpzaam te zijn, maar vooral ook om zelf te ervaren wat het is om op bedevaart naar Lourdes te gaan en wat het vooral voor je geloof kan betekenen.

Naast het algemene programma is er ook een programma voor kinderen, tieners en jongeren.

Pastoor Ronald Cornelissen en Diaken Marc Brinkhuis gaan met deze bedevaart mee en doen hierbij een speciale oproep aan gezinnen, kinderen, tieners en jongeren ( met hun ouders) om mee te gaan en de kans te benutten deze ervaring te beleven.

Lijkt het jullie leuk en ben je benieuwd naar de verhalen over Lourdes en wil je meer weten over deze bedevaart, dan ben je van harte welkom op de informatiebijeenkomst op vrijdag 2 februari om 20.00 uur in de Pastorie van de H. Kruisverheffing te Raalte. Iedereen is van harte welkom is op deze informatiebijeenkomst. 

Deelname voor deze bijeenkomst is gratis, wel graag melden bij Ben Locate, mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Mocht je wel belangstelling hebben om mee te gaan naar Lourdes en vrijdag 2 februari niet kunnen of vragen hebben, dan kun je dit mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of dit telefonisch doorgeven of mailen naar onderstaande contactpersonen. 

Graag tot vrijdag 2 februari om 20.00 uur in de pastorie van de H. Kruisverheffing te Raalte

Met vriendelijke groet,

Namens de Lourdes werkgroep Mariënheem: 

Marion Kogelman                        Lidy Holtmaat                    Diny Maatman

Linderteseweg 56                        Nijverdalseweg 52            Linderteseweg  59

8106 PB Mariënheem                 8106 AD Mariënheem       8106 PB  Mariënheem

Tel 0572- 365448                        Tel. 0572-352490              Tel. 0572-353416

06-18291938                               06-25054712                    0625031497

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.       Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.         Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deel dit via social media