Het afgelopen half jaar is er in het buitengebied van Salland Noord (waaronder het buitengebied Mariënheem) flink gewerkt om de glasvezelkabels in de grond te krijgen. De aannemer “Volker Wessels ” moest hiervoor 500 kilometer graaf en boorwerk verrichten. Vanwege het zeer natte weer en wat andere tegenslagen is het project flink uitgelopen, gelukkig is men nu begonnen met de afronding. De komende maand zal gebruikt worden om alles netjes op te leveren en zullen alle kabeltjes die nog uit de grond steken weggewerkt worden.

Nu ben ik benieuwd of alle bewoners uit het buitengebied Mariënheem die onder dit gebied Salland Noord vielen en zich hadden ingeschreven, inmiddels aangesloten zijn?

Zo niet, dan hoor ik dat graag en zal dit dan met de aannemer bespreken.

Ook ben ik benieuwd of  we met “SallandGlas” ons doel bereikt hebben en de aangesloten bewoners blij zijn met hun snelle verbinding en het TV kijken via deze kabel.

Heb je behoefte aan een reactie op dit bericht, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Groet,

Henny Lammers

Deel dit via social media