PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat je volgt onder persoonlijke begeleiding van een PowerSlim voedingscoach. Sinds kort is Angela Gierman (Mariënheem) aangesteld als voedingscoach voor de regio Raalte. "Power Slim helpt je gezonder en slanker van het leven te genieten. Je staat er niet alleen voor!" Voedingspraktijk Lekker in je Vel opent per 20 februari a.s. haar deuren. Je kunt er terecht voor deskundig advies en persoonlijke begeleiding bij het afvallen.

Afvallen in Raalte en omgeving met een voedingscoach

Lekker eten én op gewicht blijven? Dat kan met PowerSlim! PowerSlim is eigenlijk geen dieet, maar jouw nieuwe levensstijl! Dit betekent niet minder eten, maar ànders eten. Als Powerslim voedingscoach begeleid ik jou naar je gezonde, nieuwe gewicht.

Ik leer je ook hoe je op gewicht blijft en hoe je dit makkelijk toepast in je dagelijkse leven. In tegenstelling tot de vele crash-diëten, moet je bij PowerSlim juist eten om af te vallen. Ongeveer 6 keer per dag en om de 2,5 uur.

"Overgewicht is niet alleen een kwestie van teveel eten, maar vooral van verkeerd eten. Met Power Slim werk je naar een gezond voedingspatroon toe. Ik coach je bij het bereiken van het gewenste streefgewicht en leer je oude eetgewoontes te vervangen voor verstandige en verantwoorde eetgewoontes. Je staat er niet alleen voor, maar we doen het samen. Gedurende de gehele afvalperiode, maar ook de periode erna."

Volgens Angela begint het afslankproces altijd bij jezelf: "Die knop moet om. Maar als dan blijkt dat je met Power Slim zo snel en moeiteloos afvalt, is dat meer dan voldoende motivatie om door te gaan. je kunt gewoon lekker blijven eten, je wordt meer bewust van hetgeen je eet en je geniet van de complimentjes van je omgeving."

Voedingspraktijk Lekker in je Vel is een van de 250 centers in Nederland waar je dit afslankprogramma kunt volgen. Power Slim is geen dieet. Het is een totaal concept; een afslankprogramma. Onder persoonlijke begeleiding van voedingscoach Angela werk je naar je streefgewicht en een gezond voedingspatroon toe. Kenmerkend hierbij is de ideale balans van verantwoorde voeding, professionele begeleiding en voldoende aandacht voor lichaamsbeweging. 'De coaching wordt als heel prettig ervaren. Natuurlijk, alles begint bij jezelf, maar een stok achter de deur, iemand die je over het dode punt helpt en die je blijft stimuleren, is belangrijk tijdens het hele afvalproces.

Voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek kun je contact opnemen met Voedingspraktijk Lekker in je Vel, Angela Gierman (gecertificeerd gewichtsconsulent), e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-40271312. Adres: Passage 1a in Raalte.

Meer informatie: www.voedingspraktijklekkerinjevel.nl

Deel dit via social media