Op dinsdagavond 6 maart organiseren we een avond waarbij we onder andere inzetten op de ontmoeting tussen alle verenigingen en stichtingen in de gemeente Raalte. Formele aftrap van de avond is om 19.45 uur. Alle verenigingen/stichtingen in alle kernen van de gemeente Raalte die werken met vrijwilligers worden/zijn uitgenodigd.

 

Vrijwilligers zijn de motor van onze sociale samenleving. Organisaties, verenigingen, stichtingen binnen onze gemeente Raalte die werken met vrijwilligers verdienen veel aandacht. Daarom deze avond. 

Want hoe ‘fit’ is uw vereniging of stichting eigenlijk? Deze avond is voor ons een begin, maar daar laten we het niet bij. Daar zijn alle verenigingen en stichtingen in de gemeente Raalte die werken met vrijwilligers ons te dierbaar voor. 

Wij hebben speciaal voor u oud nationaal schaatskampioen Moniek Kleinsman uitgenodigd. Zij vertelt in ongeveer 45 minuten over het werken in teamverband.

Daarnaast hebben we een filmanalyse door Berend Rubingh over de strategie, structuur maar vooral de cultuur van een vereniging.

Hoe zit het met de cultuur van uw vereniging/stichting? U krijgt de ruimte om in gesprek te geraken met andere verenigingen en good practices met elkaar uit te wisselen. 
Maar ook, waar loopt ’t stroef? Hoe komt dat? Wat kunnen we voor u doen vanuit de politiek?
U komt toch ook! Graag tot dan. De koffie en thee staat voor u klaar. We vragen u uiterlijk voor 27 februari op te geven. 
Opgave via het volgend mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Groet namens CDA Raalte, Toon Metz

Deel dit via social media