Deze 20e ontmoeting vond plaats in Marienheem in de Gasterij de Kruidentuin. Ontmoetingsdagen zijn ontstaan in 1998. Voor die tijd gingen de mensen uit andere dorpen naar Raalte, maar de groep werd te groot. De pastoraats  groep uit Luttenberg, Marienheem en Haarle, samen met pastoor Scholten, Pastoor van den Aalsvoort en Pastoor Meijerink, hebben deze ontmoetingdagen opgezet. Deze dagen zijn bedoeld om mensen samen te brengen.

Gezien de opkomst, blijkt er behoefte te zijn aan bijeenkomsten als deze. 

Eerste dag is een Eucharistieviering  muzikaal ondersteund door dames en herenkoor. De tweede dag Lof en handoplegging. Daarnaast is er tijd voor ontmoeting. Lief en leed wordt er gedeeld, door naar elkaar te luisteren, elkaar te ontmoeten. Het zijn twee gezellige dagen. Je ontmoet elkaar, je praat met elkaar,samen met de mensen uit de andere parochies. De ochtend wordt afgesloten met een gezamenlijke lunch.

Er zijn vrijwilligers uit elke parochie, die deze dagen helpen.Er hangt een ontspannende sfeer en in het kader van de 20 keer was er een foto expositie ingericht. 2 grote publicatie borden hingen vol met foto’s en krantenknipsels.

Volgend jaar zijn de ontmoetingsdagen in Haarle. Ook U mag en kunt erbij zijn volgend jaar.

Foto’s door Gerard Achterhoek van de bijeenkomst zie HIER.

Deel dit via social media