‘Mijn naam is Silvia Nikamp en ik ben 46 jaren jong. Waarschijnlijk ben ik het meest bekend van kinderopvang ’t Schoapie, het bedrijf dat ik samen met mijn man Martin bestier. Naast dit werk ben ik nog enkele uren per week actief als pedicure. AL langere tijd voel ik me betrokken bij onze mooie kern Mariënheem en heb dan ook diverse vrijwilligersfuncties bekleed. Door mijn frisse, nuchtere blik te combineren met mijn gedrevenheid verwacht ik veel voor onze kern en onze gemeente te kunnen betekenen.’

 

GB SilviaNikamp

 

Wat willen bij gaan doen de komende jaren voor Mariënheem:

Dit gaan we doen in Mariënheem!

  • Een veilige schoolzone
  • Mogelijkheden voor vestiging en uitbreiding van plaatselijke ondernemers
  • Creëren van een evenemententerrein
  • Goede ontsluiting van alle percelen aan huidige en toekomstige N35
  • Mogelijkheden om langer thuis te kunnen blijven wonen

Wij zijn nog niet klaar in Mariënheem

Het zou een quizvraag kunnen zijn: in welke plaats vind je de enige rijksweg in Nederland een dorpskern doormidden splijt? Het antwoord laat zich raden: Mariënheem. Het is te gek voor woorden dat deze situatie nog bestaat. Er is een oplossing voor de korte termijn, maar wij blijven ons inzetten voor een definitieve oplossing!

Met een definitieve oplossing geven we deze en volgende generaties een veilig gevoel. Mariënheem is sowieso een dorp dat zich sowieso meer dan gemiddeld bezig houdt met de toekomst. Zo worden inwoners onder andere gestimuleerd allerlei maatregelen te nemen om het energieverbruik te temperen. Waar mogelijk willen we dit ondersteunen, zoals bij ‘t As-spel en de Schalm.

Bezig met de toekomst, dat zie je ook terug in de aanleg van een kunstgrasveld bij SV Mariënheem (volgend jaar) en een skatebaan voor de plaatselijke jeugd.

Al met al is er veel gerealiseerd in Mariënheem, maar wij zijn nog niet klaar. Daarom ben ik blij met de kandidaten die hun hart hebben liggen in Mariënheem. Silvia Nikamp, Jan Schokker, Linda Maatman en Mark Kampman kennen de situatie in Mariënheem en spreken uw taal. Ik reken dan ook op uw stem!

Deel dit via social media