De voorbereidingen voor de Eerste Heilige Communie 2018 van Mariënheem zijn begonnen. De kinderen van groep 4 en 5 van de basisschool mogen dit jaar hun Eerste Heilige Communie doen. In totaal zijn dit 19 kinderen. Deze kinderen zijn afgelopen maandag actief begonnen aan de voorbereidingen voor de Eerste Heilige Communie. Aankomende zondag, 4 maart, is de presentatieviering. Alle communicanten zullen zichzelf gaan voorstellen. De viering zal beginnen om 9:30 in de kerk.

Daarna zijn er nog 5 zondagen tot de Eerste Heilige Communie op 15 april. Tijdens deze 5 zondagen zullen de kinderen onder de kerkviering bezig gaan met de voorbereidingen op de Eerste Heilige Communie. Aan het eind van de kerkviering zullen de kinderen ook in de kerk komen om te laten zien wat zij tijdens deze bijeenkomsten hebben gedaan.

Alle kinderen van groep 4 en 5 zijn welkom bij de bijeenkomsten. Het thema van de Eerste Heilige Communie 2018 is namelijk: samen op pad. We gaan samen delen en samen dingen ondernemen. Alle kinderen gaan samen op weg naar de Eerste Heilige Communie.

De Eerste Heilige Communie 2018 heeft zoals u hierboven kunt lezen een nieuwe opzet. De kinderen zullen 5 zondagochtenden bij elkaar komen om bezig te gaan met de voorbereidingen voor de Eerste Heilige Communie. Samen met de kinderen zullen wij er een mooie tijd van maken.

Met vriendelijke groeten,

De werkgroep van de Eerste Heilige Communie.

Ellie Nijland,
Annie Velderman,
Mirande Kogelman – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

foto's voorbereiding klik HIER

Deel dit via social media