Maar liefst 14 Marienheemse verenigingen staan in de lijst van Hart voor Salland. Alle klanten van de RABO kunnen hun stem uitbrengen op hun favoriete vereniging. Max 3 stemmen per vereniging. U hebt nog de tijd tot 19 maart. Hieronder een lijst op alfabetische volgorde van de verenigingen uit Marienheem.

Biljartvereninging De Schalm Bestedingsdoel: onderhoud biljart

CV Assendorperzotten Mariënheem Bestedingsdoel: Kleding ten behoeve van de dansmariekes

De Schalmloop Marienheem Bestedingsdoel: Zoveel mogelijk mensen het plezier van hardlopen laten ervaren

EHBO-vereniging Luttenberg-Mariënheem Bestedingsdoel: Een nieuw projectiescherm te gebruiken bij EHBO-lessen. Een extra EHBO-tas in verband met EHBO-ondersteuning bij evenementen

H.V. de Heemruiters Mariënheem. Bestedingsdoel: Het geld zal besteed worden aan verf, kwasten etc. voor het jaarlijks zelf opknappen van onze hindernissen door onze leden. Daarnaast willen we heel graag wat spelartikelen aanschaffen voor onze ponyclublessen. Hierbij kun je denken een paardenvoetbal, pionnen etc. Zo worden de lessen nog leuker !!

IJsbaan 't Goor Mariënheem Bestedingsdoel: Nieuwe berging voor opslag materiaal.

KBO Mariënheem Maatschappij-Welzijn Bestedingsdoel: We zijn gestart met het geven van tablet en I-pad training aan onze leden en willen hier het volgend jaar graag een vervolg aan geven.

Midzomerfeest Marienheem. Bestedingsdoel: Het geld zijn we nodig om terug te gaan naar het Dorp. Het mogelijk maken om weer een echt dorpsfeest/Midzomerfeest te organiseren. 

Rol Wandelclub Mariënheem. Bestedingsdoel: Voor extra benodigheden voor een nieuw aan te schaffen duofiets voor Mariënheem en voor beheer-onderhoud en verzekering van de duofiets. Om de kosten voor onze gebruikers zo laag mogelijk te houden.

Schilderclub Mariënheem Bestedingsdoel: Onze schilder ezels en diverse materialen zijn aan vervanging toe, en met de actie Hart voor Salland hopen we vervanging te kunnen realiseren

Stichting 't As-Spel Mariënheem. Bestedingsdoel: We willen apparatuur kopen voor onze nieuwe fitnessruimte

Tennis Club Mariënheem. Bestedingsdoel: Bijdrage digitaal afhangbord

Voetbal Marienheem Bestedingsdoel: Aankleding sportpark. De SV Marienheem krijgt zomer 2018 kunstgrasveld, hier houden wij een strook gras over, waar we een invulling willen geven t.b.v. vereniging en gemeenschap. En daarnaast evt. aankleding veld, bankjes etc.Steun ons hierin!

Zonnebloem Mariënheem. Bestedingsdoel: Wij willen activiteiten en dagjes uit organiseren voor de doelgroep van de Zonnebloem Mariënheem. Bijvoorbeeld een gezellige middag met een hapje, drankje en muziek en een dagje uit, naar bijvoorbeeld een dierentuin.

Klik HIER om te stemmen.

Deel dit via social media