Op zaterdag 31 maart van 18:00 uur tot 20:00 uur wordt het evenement: “Eat and Meet Music” georganiseerd in de kerk van Mariënheem. De projectgroep: 'Samen Leefbaar Mariënheem' heeft samen met dorpsbewoners besloten om dit initiatief te organiseren. Het initiatief draait om een hapje eten en luisteren naar muziek.

De kerk van Mariënheem heeft een bijzondere akoestiek, dit wordt veroorzaakt door de bouwstijl en inrichiting. Deze bijzondere akoestiek was de aanleiding en inspiratie voor het organiseren van dit evenement. Drumfanfare St. Cecelia en het koor Freedom, beide uit Raalte, verlenen hun medewerking.

De kerk versierd

Het kerkgebouw fungeert vooral deze avond vooral als ontmoetingsplek, naast de gebruikelijke banken staan er bijvoorbeeld ook statafels voorzien met broodjes en eieren. De kerk wordt ook prachtig verseiert met voorjaarskleuren en bloemen.

Gratis evenement

Dit evenement is gratis te bezoeken en voor iedereen toegankelijk. Er wordt geen entree gevraagd, echter is er wel een mogelijkheid voor een vrije gift. De inkomsten van de vrije gift zullen gebruikt worden voor het organiseren van nieuwe projecten.

Programma

17:30 uur: Drumfanfare door Mariënheem
18:00 uur: Opening
18:10 uur: Muziek van Freedom
18:45 uur: Brood en ei
19:30 uur: Muziek van Freedom
20:00 uur: Eind

Deel dit via social media