Op woensdagavond 2 mei organiseert Team Lef de eerste echt Lef Loop. Deze crossloop in de bossenOp woensdagavond 2 mei organiseert Team Lef de eerste echt Lef Loop. Deze crossloop in de bossentussen Raalte en Heino is een oude bekende uit het Sallands Cross Circuit en wij hopen dan ook veelhardlopers aan de start te zien. De crossloop wordt georganiseerd door de enthousiaste leden vanTeam Lef die jaarlijks meedoen aan de Roparun, aan sportiviteit dus geen gebrek!

 
De opbrengst van deze loop zal volledig gaan naar stichting Lef, dus trek je hardloopschoenen uit deDe opbrengst van deze loop zal volledig gaan naar stichting Lef, dus trek je hardloopschoenen uit dekast, zet letterlijk je beste beentje voor en help ons Helpen!

Inschrijven is mogelijk voor de volgende twee afstanden:
5 km, starttijd 18:45u
10 km, starttijd 19:00u

De inschrijfkosten voor beide afstanden bedragen € 6,- en bij na-inschrijving € 8,-. Bij na-inschrijvingis alleen contante betaling mogelijk. Inschrijven kan via de volgende link op Mijn inschrijving:https://www.mijninschrijving.nl/subscribers/wizard/division/361Bij

Omni Mobilae (Berkendijk 10, 8141 RD Heino) liggen de startnummers klaar en is er gelegenheidtot na-inschrijven. Hier is ook een garderobe en beperkte kleedruimte ingericht, er is geengelegenheid tot douchen. Er is voldoende parkeergelegenheid op korte afstand van de start en finish.

Team Lef haalt geld op voor Stichting Lef en voor Stichting Roparun door middel van het organiseren vanactiviteiten.

“Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”Waar andere doelen zich vaak richten op onderzoek, richt stichting Roparun zich expliciet op initiatieven diebijdragen aan bovenstaand motto. Je kunt hierbij denken aan vakanties voor mensen met kanker en hunfamilie zodat zij, ook in een akelige periode, een mooie herinnering kunnen creëren. Tijdens de jaarlijksterugkerende estafetteloop loopt Team Lef met twee teams van Parijs naar Rotterdam in 48 uur. Stichting Lef richt zich ook op dit gedachtegoed, maar dan wat dichter bij huis, namelijk in de gemeente Raalte.De stichting zet zich in om een lichtpuntje te brengen in de moeilijke tijd, waar gezinnen die te maken hebben met kanker of een ongeneeslijke ziekte, zich in bevinden. Dit kan zijn door het brengen van een familie ontbijt,een knuffelbeer of in de vorm van financiële ondersteuning voor die gezinnen die door alle bijkomende kosten het hoofd bijna niet meer boven water kunnen houden.

Voor meer informatie over stichting Lef of help ons Helpen via www.stichtinglefraalte.nl.Volg ons op Facebook www.facebook.com/stichtinglefraalte of op Instragramwww.instagram.com/stichting_lef

Voor meer informatie over de Lef Loop of Stichting Lef kunt u contact opnemen met Stichting Lef Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deel dit via social media