Op 13 april, van 14.00 tot 18.00 uur, is er het Salland College Café in het Capellenborg College (De Lange Slagen 29a in Wijhe). Het Salland College Café is een inspirerendebijeenkomst voor, door en over jongeren, jonge ondernemers en onderwijsinstellingen in Salland.

Met het College Café willen ze het netwerk in Salland versterken en kennis met elkaar delen. Zo bevorderen we de innovatie in Salland en de Sallandse arbeidsmarkt.

Tipje van de sluier

Op 13 april staan mooie actuele pitches op het programma. Hoe ontwerpen leerlingen door te gamen een veilige fietsroute naar school? Hoe kan je ‘serious gamen’ gebruiken om mee te praten over de inrichting van je Eigen woonomgeving? Hoe kan je ‘serious gamen’ inzetten om (jonge) bewoners te betrekken bij lokaal beleid en besluitvorming? Leer het zelf door te doen!Opgeven via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deel dit via social media