De baden zijn vorig weekend weer schoon gemaakt. De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen worden getroffen en we hopen op een mooie warme zomer. Het vorig jaar geïntroduceerde ochtendzwemmen krijgt ook dit seizoen vervolg. We willen het zwembad op de woensdag en wellicht ook op de vrijdagochtend openstellen voor diegene die recreatief banen wil zwemmen of met de peuter wil genieten van het zwembad.

 

Zie www.zwembadluttenberg.nl voor meer informatie.

De seizoenkaarten die voor of op Koningsdag worden besteld, kosten € 32,50. Na koningsdag kost een seizoenkaart € 37,50. Een dagkaart kost € 3,50 en een avondkaart € 2,50. Ook is het mogelijk om een “ouderkaart“ aan te schaffen. Dit is een seizoenkaart die door beide ouders gebruikt kan worden. Mochten beide ouders naar het zwembad willen gaan, moet één persoon een dagkaartje kopen. De voorverkoop is, zoals ieder jaar, op de Oranjemarkt van Basisschool de Esmoreit op 27 april.

Je kunt van tevoren kaarten bestellen. Stuur dan een e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met naam, adres en woonplaats van de personen waarvoor u een kaart besteld. Het bedrag kunt u overmaken op de bankrekening van zwembad ’t Siel, dat is Rabobank : NL26 RABO 0130 4092 00. Vermeld hierbij aub bij omschrijving de naam en adres van de betreffende personen. De kaarten kunnen ook op de Oranjemarkt contant worden betaald.

Als de seizoenkaart voor 25 april is besteld, liggen deze tijdens de Oranjemarkt klaar. Kom je niet op de Oranjemarkt, dan ligt de kaart vanaf 13 mei klaar bij de kassa. Seizoenkaarten kunnen na Koningsdag alleen nog contant aan de kassa van het zwembad worden betaald en afgehaald. Het zwembad gaat op Moederdag 13 mei open.

De openingstijden zijn:
Maandag t/m vrijdag van:
13.30 uur tot 17.00 uur
18.00 uur tot 20.00 uur

Zaterdag en zondag van :
13.00 uur tot 17.00 uur

Kinderen van 4 jaar en ouder betalen entree. De buitentemperatuur moet minimaal 20 graden zijn, wil het zwembad open gaan.

Deel dit via social media