Vanaf 8 juni wordt het Zomertennistoernooi georganiseerd in Mariënheem. Dit is een initiatief van Tennisvereniging Mariënheem waarbij in kaartcompetitievorm gedubbeld wordt. Het toernooi is verspreid over 8 avonden en is toegankelijk voor zowel leden van Tennisvereniging Mariënheem als niet-leden.

 

Speelvorm
Er wordt gedubbeld in kaartcompetitievorm, je hebt dus elke wedstrijd een andere tegenstander en medespeler. We spelen op tijd, je speelt minimaal 2 wedstrijden op een avond.

Wanneer
De vaste speelavond is vrijdagavond, we starten om 19:30 uur. De exacte data worden bepaald op de eerste (info) avond. De eerste speelavond zal zijn op vrijdagavond 8 juni.

Kosten
Leden: € 15,-
Niet-leden: € 45,-

Inbegrepen
Je krijgt een tijdelijke pas waarmee je van 8 juni tot 8 september onbeperkt kan tennissen, dus ook buiten het toernooi om! We sluiten het toernooi af met een prijsuitreiking en een gezellig etentje. Je dient zelf te zorgen voor tennisspullen. TC Mariënheem zorgt voor goede tennisballen. 

Informatie(avond)
Wil je meer informatie over dit supertoffe format, dan kan je altijd bellen met Michelle Kogelman (06 12 97 77 71) of Dennis Nijland (06 24 86 96 16).

De informatieavond is voorafgaand aan de eerste speelavond en dat is op vrijdagavond 8 juni. We starten dan om 19:00 uur. Onze tennistrainer Tim zal na enkele speelavonden aanwezig zijn voor nadere kennismaking. 

Opgave
Opgeven kan tot 3 juni door een e-mail te sturen naar Dennis Nijland: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deel dit via social media