Ditmaal tijd voor een Mariënheemse onderneming? De verkiezing van Raalter Onderneming van het jaar (ROJA) is inmiddels uitgegroeid tot een zeer gewaardeerd onderdeel van de Stöppelhaene activiteiten. 

 

Alle in de gemeente Raalte gevestigde bedrijven kunnen meedingen naar de titel ROJA-2018. Iedereen heeft de mogelijkheid om een onderneming die zich in positieve zin weet te onderscheiden aan te melden voor een kans op de titel. Ook kan men zijn eigen onderneming aanmelden. Hierbij kan gedacht worden aan een onderneming met een in het oog springende prestatie, bijzondere maatschappelijk en/of sociale betrokkenheid, innovatieve ontwikkelingen, milieubewustzijn, het vergroten van de bekendheid van Raalte, klantgerichtheid etc.etc. Aanmeldingen met een goede motivatie maken meer kans!
 
De aangemelde bedrijven worden ingedeeld in drie categorieën:

  • Agrarisch
  • Handel en Industrie
  • Detailhandel, Dienstverleningen en Horeca

Een deskundige jury, onder leiding van notaris mr. M.E. van der Werf, zal de aangemelde bedrijven beoordelen en zal per categorie drie ondernemingen nomineren die in aanmerking komen voor de titel. Ieder van de genomineerde bedrijven zal worden bezocht door de jury, waarna er in elke categorie één onderneming wordt uitgeroepen tot Raalter Onderneming van het Jaar 2018.
Op de vrijdagmiddag van Stöppelhaene worden tijdens een zeer geanimeerde en door ondernemers druk bezochte bijeenkomst in de Sallandse Herberg de winnaars bekend gemaakt worden.
Noteer vast in uw agenda: uitreiking ROJA, vrijdag 24 augustus, 16.30 – 19.30 uur, Sallandse Herberg op het Stöppelveld.
 
Wij willen u vragen om die ondernemingen binnen de gemeente Raalte aan te melden die volgens u in aanmerking dienen te komen voor de ROJA 2018.
 
Twijfel daarom niet en meld deze ondernemingen vóór 18 juni a.s. aan !
 
Dit kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
of aan te melden via de website: 

http://www.stoppelhaene.nl/opgave-roja
 
Namens Stichting Stöppelhaene alvast bedankt voor uw aanmeldingen!
 
Ton Groot Beumer
Voorzitter ROJA

Deel dit via social media