De kriebels waren er al lang, velen leefden er naar toe en afgelopen week is het terrein opgebouwd op een nieuwe lokatie, “een heel mooi gezellig plekkie” meldde mijn bron. Niemand die het missen kon, met al die vrolijke vlaggen en versieringen in de straten – ook alle doorgaand verkeer kan genieten van de bontgekleurde midzomerpalen langs de weg. De caravans van de kermiseigenaren staan beloftevol op het parkeerterrein. Kom je iemand tegen, dan is het “Jij gaat ook vanavond??”


De kermis met zweefmolen en botsauto’s werd al goed bezocht door de kinderen, die erg blij waren dat het weer in het dorp is. Ze vonden het nu al top! Ook volwassenen vinden het super dat het weer in het dorp is, “Toplocatie!”
Het weer wilde niet helemaal meewerken – met zo’n zestien graden en grauwe bewolking kun je het niet zomers noemen, maar met al die kleurige paraplu’s en natuurlijk ieders zonnige humeur kon de avond toch niet stuk. Voor het feestgedruis in volle hevigheid losbarstte moesten de hersens aan het werk met leuke quiz! Deze begon rond acht uur en de tent zal al mooi vol. Hierbij kwamen veel vragen met algemene kennis voorbij maar soms ook vragen waarover je stevig na moest denken. Enige kennis van bijnamen kwam ook goed van pas! Jong en oud hebben zich goed vermaakt.
Na deze opwarmer bleven mensen natuurlijk voor de mooie feestavond met leuke ‘foute’ muziek. Het was gezellig druk, een fantastische eerste dag – en nu dag nummer twee die vast net zo leuk wordt!
Dankzij onze hoffotografen/mediateam is er ook beeldmateriaal: hier en ook op de site van  Midzomerfeest.

Deel dit via social media