De ochtend ging vlekkeloos over in de middag, met een gratis en zeer druk bezicht kermisuurtje waarna een goed deel van de jeugd verder feestte op en rondom de kermis, met een kinder-kop-van-jut, draaimolen voor de allerkleinsten, zweefmolen en botsauto’s. Verder een heuse spannende schiettent en ook de suikerspin- en popcornkraam deed goede zaken en de tent zat ook weer vol!

Ondertussen was er een tenniswedstrijd, een voetbaltoernooi of een partijtje jeu-de-boules – voor de brokkenmakers onder de sporters, trouwens ook wel voor de niet-sporters, was er gelukkig ook EHBO aanwezig. Als je na dat al dat sporten of sport kijken dan nog niet moe was, was er ook nog eens bingo. Die was ook zeer favoriet, misschien mede dankzij de gul beschikbaar gestelde prijs – al zullen het toch meevallende weer met een zacht zonnetje en natuurlijk de gezelligheid zeker ook hebben meegeteld. Een korte luchtige impressie ziet u hier.

Na zo’n volle middag heeft jong en oud natuurlijk wel honger! Gelukkig is er dan de dorpsbbq met muziek van een dj! Het is al begonnen, gauw! En kijk ook nog even op de site van het midzomerfeest voor alle sponsors die dit feest, samen met de vele vrijwilligers, mogelijk maken!

Foto's van de zaterdag middag bekijk ze HIER

Deel dit via social media