Hoe beleefd Mariënheem het geloof? Wat wil men met het kerkgebouw? Hoe kunnen we de saamhorigheid in het dorp verder verbeteren? Dit zijn enkele vragen die de projectgroep: “Geloven in een Leefbare gemeenschap Mariënheem” zich de afgelopen jaren stelde. Diverse onderzoeken en projecten zijn hieraan vooraf gegaan. De bovenstaande projectgroep is ondertussen verder gegaan als werkgroep: “Samen Leefbaar Mariënheem” en heeft als doel om jaarlijks in twee perioden diverse activiteiten te ontwikkelen vanuit samenwerking en verbinding voor Mariënheem. De eerste periode is rondom Kerst en de tweede periode is in de zomer van 2019.

 

Kerststallentocht tijdens de Kerstperiode
Twee jaar geleden was er een Kerststallentocht in Mariënheem, met ruim 600 bezoekers was dit succesvol. Samen met een groep vrijwilligers gaan we dit jaar het succes evenaren. Houd de MIK en Mariënheem Online dus in de gaten voor de laatste ontwikkelingen!

Nieuw Zomerprogramma 2019 in ontwikkeling
Veel van jullie gaan dit jaar in de zomer op vakantie, maar dat geldt niet voor iedereen. Speciaal voor de achterblijvers wordt een programma ontwikkeld met diverse activiteiten.

Vrijwilligers gezocht
Wil jij ook bijdragen aan een “Leefbaar Mariënheem”? Heb je zin om een leuk programma-onderdeel te organiseren of wil je wel wat hand- en spandiensten verrichten? Laat het ons weten!

Deel dit via social media