Vandaag was alweer de derde editie van het Bertus Holtmaat Open Jeu De Boules Toernooi Mariënheem. Een hele mond vol met dit droge weer. Maar in de schaduw en op luchtige sandalen gaat boules gooien ook nog prima en er waren gelukkig ook dorstlessers! De gouden en witte ballen glansden in de felle zon, bijna net zo mooi als de bellenblaasbalbellen van Milan. Als tegenwicht waren er ook zwarte, blauwe en rode ballen.

Alles was prima verzorgd – een goede voorbereiding is al de helft van een fraai prestigieus toernooi en dan was het evenement ook nog eens stijf uitverkocht met 17 teams. Gelukkig was er nog wel volop ruimte voor gezellig publiek en ook dat was er van heel jong tot oud! Ondanks het warme weer werd er met opperste concentratie gegooid en nauwkeurig gemeten. Hoofdscheidsrechter was weer de vermaarde jeu-de-bouleskenner Bertus Holtmaat.

Met zo’n bak vol deelnemers, een bult gezellig publiek en perfect zonnig jeu-de-boulesweer was op het moment van dit schrijven de winnaar nog niet bekend – kijk daarvoor op de Facebookpagina!  Meegenieten of nagenieten kunt u via de foto's en video van Harrie Huisman!

Deel dit via social media