Op zondag 5 augustus viert Arjan Schepers het 10-jarig jubileum van zijn kwekerij met een zomers concert in de tuin. Op deze vierde open dag van het
lustrumjaar is de tuin met kwekerij van 10.00 tot 17.00 uur geopend, vanaf 12.00 uur is er livemuziek op het terras door Timo de Jong. Toegang is gratis.

 

Timo de Jong maakt country- , folk en rock ‘n rollmuziek geïnspireerd door de jaren zestig, maar dan in een eigentijds en verfijnd jasje gestoken. Zijn diepe, warme zangstem doet denken aan de befaamde crooners van begin vorige eeuw. Hij trad al meer dan vierhonderd keer op, waaronder twee keer Eurosonic Noorderslag en een tour door Engeland. Op amuserende wijze zorgt Timo voor een aangename huiskamersfeer tijdens elk optreden.


In 2008 is Arjan zijn kwekerij begonnen in Mariënheem. Een kleinschalig, ambachtelijk bedrijf waar met respect voor de natuur een groot sortiment aan vaste planten wordt gekweekt. Tegenwoordig ruim boven de 1200 soorten. Alle planten worden zelf gekweekt, zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen. Ook is er een klein winkeltje waar handgesmeed tuingereedschap te koop is en waar u op het terras kunt genieten van een kopje koffie of thee.


Een groot deel van het sortiment staat uitgeplant in de kwekerijtuin, welke vrij toegankelijk is tijdens openingstijden. Arjan Schepers werkt met zijn kwekerij een aantal jaren samen met een aantal opengestelde tuinen in de regio onder de naam Tuinen van Salland. Deze tuinen zijn elke eerste zondag van de maand geopend, daarbuiten kunnen groepen op afspraak deze tuinen en de kwekerij bezoeken, eventueel met lunch. Verdere informatie zoals adressen vindt u op
www.tuinenvansalland.nl .

Deel dit via social media