Heeft u in uw (vrijwilligers)werk of persoonlijke leven te maken met verward (of onbegrepen) gedrag? Dan is de training of de workshop Grip op verwardheid mogelijk iets voor u. Lees snel verder!

 

Hoe ga je om met mensen met psychische problemen of verward gedrag?

Als gemeente vinden we het belangrijk dat iedereen kan meedoen in de samenleving. We willen alle inwoners een sociaal veilige leefomgeving bieden.

In het twee jaar durende project Grip op verwardheid worden in Raalte en Olst-Wijhe acht uitgebreide trainingen en acht globale workshops gegeven aan mensen die vaker met personen met onbegrepen gedrag te maken hebben. De deelnemers krijgen een beter begrip voor achtergronden van verward (of onbegrepen) gedrag en zullen beter weten hoe te handelen en duidelijker te communiceren.

Voor wie?

De training Grip op verwardheid is gericht op iedereen die te maken heeft met verward (of onbegrepen) gedrag, bijvoorbeeld in uw (vrijwilligers)werk of in uw persoonlijke leven. In de bijgevoegde folder kunt u hier meer over lezen. De folder gaat over de training, die meerdere dagdelen beslaat. We bieden ook een workshop van één dagdeel. Uiteraard is de training uitgebreider. In de training is meer ruimte voor het bespreken van casussen en oefenmomenten.

Hebt u interesse?

De eerste trainingsdata zijn inmiddels bekend. Schrijf u in via www.gripopverwardheid.nl of kom naar de startbijeenkomst op 10 september om 15.30 tot 17.00 uur in het gemeentehuis in Raalte waar we u graag meer vertellen over deze trainingen en workshops. Omdat gemeente Raalte en Olst-Wijhe samenwerken, kunt u als inwoner van Raalte bijvoorbeeld ook deelnemen aan een training of workshop in Olst-Wijhe als deze data voor u meer geschikt zijn.

 

In de uitvoering van dit project werken de gemeenten Raalte en Olst-Wijhe samen met MEE IJsseloevers en Impluz.

Aanmelding startbijeenkomst

 

Omdat het in verband met de ruimte en catering erg prettig is om een inschatting te kunnen maken van het aantal personen dat naar de Startbijeenkomst zal komen, verzoeken wij iedereen om dan even een mail te sturen om te laten weten dat je komt.

Dit kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alvast bedankt en graag tot 10 september!

Deel dit via social media