Volgende week donderdag 13 september 2018 organiseren we weer een nieuwe bijeenkomst van ZP Raalte. Indien u interesse heeft om volgende week aan te sluiten (of een andere keer), dan horen wij dit graag voor aankomende maandag en dan bent u van harte welkom. 

 

Highlights voor donderdag 13 september 2018!

 

Een presentatie van Ron Hoogsteder en Ronald Grotenhuis:

Zij geven op deze avond een presentatie over: Architectuur

Ze gaan het voornamelijk hebben over het proces van een nieuwbouw of verbouw project. Hierin komen onder andere zaken aan bod als duurzaamheid en welke instanties en onderdelen je mee te maken krijgt tijdens een bouwproces.

Startersloket  voor startende ondernemers:

Tevens zal het bestuur uitleg geven over de bemensing en lancering van het project Startersloket “wij helpen de startende ondernemer op weg”.

Een zeer interessant project voor beginnende ondernemers, wat in samenwerking met de gemeente Raalte wordt opgestart.

GEO kaarten:

Ook wordt er stilgestaan bij de GEO-kaarten (GEO = Gun Elkaar Opdrachten).

Elke lid krijgt elke bijeenkomst een kaart van een ander lid, waarbij het idee is om elkaar te bezoeken en elkaar beter te leren kennen.

Doel is om elkaar te kunnen ondersteunen in welke vorm dan ook en elkaar opdrachten te gunnen.

Aanmelden (of afmelden):

Graag ontvang ik uiterlijk maandag 10 september 2018 een reactie of u wel of niet aanwezig wilt zijn op donderdag 13 september 2018 bij OP1 in Raalte ivm de catering.

(locatie  boven de bibliotheek / ingang aan de zijkant).

Graag een mailtje naar :  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deel dit via social media