Deze show wordt gehouden op 25, 26 en 27 oktober in ’t As-Spel. Door de medewerking van de stichting ’t As-Spel en verschillende leden is het mogelijk geworden om deze fantastische clubshow te kunnen organiseren. We zijn zeer verheugd dat er van de leden een fraai aantal van 280 dieren zijn te bezichtigen zoals Hoenders, Serama’s, oorspronkelijke Duiven, Sier- en Watervogels en natuurlijk de Konijnen.

 
De dieren worden door een team van deskundige keurmeesters gekeurd. Zij beoordelen op raszuiverheid, conditie, kleur en bouw. Ook bepalen de keurmeesters de ereprijzen en vele andere prijzen voor elke diergroep en geven aan op de beoordelingskaarten wat er goed of fout is bij de dieren, zodat de fokker weet of hij met de dieren verder kan fokken of wat hij moet verbeteren.

Tijdens de show zijn diverse leden aanwezig om vragen van bezoekers te beantwoorden en uitleg te geven over het houden van dieren, want de vereniging kan heel goed jonge aanwas gebruiken om deze hobby in stand te houden.

Het organiseren van een kleindierenshow is een kostbare zaak en wij zijn dan ook zeer verheugd dat zoveel ondernemers ons steunen met het plaatsen van een advertentie in de catalogus of het aanbieden van een ereprijs. Hiervoor onze hartelijke dank.

De tentoonstelling wordt officieel geopend op donderdag 25 oktober 2018 om 19.30 uur. 

Verder is de tentoonstelling geopend voor publiek op:
Donderdag 25 oktober 2018 van 09.00 uur tot 22.00 uur
Donderdag is tevens de keurdag, waar het publiek mag komen kijken hoe dit in zijn werk gaat.
Vrijdag 26 oktober 2018 van 09.00 uur tot 22.00 uur
Zaterdag 27 oktober 2018 van 09.00 uur tot 15.00 uur


Toegang op alle dagen is gratis!!!

Konijn

Deel dit via social media