S.V. Mariënheem, de vergadering is redelijk bezocht. Het voltallige bestuur presenteerde het jaarverslag, het financiële jaarverslag en een aantal (toekomst) plannen. Hier kun je het volledige verslag lezen.

 

De vergadering ging akkoord met de voorstellen voor contributieverhoging, verhoging van een aantal kantine prijzen en de investering in zonnepanelen. Ook werd een nieuw protocol Lief en Leed vastgesteld en de bestaande protocollen werden door genomen.

De toekomstplannen rondom opknappen bestuurskamer beneden, invulling veld 2, verandering ballenhok werden toegelicht. Gezien de afname van leden, het sportieve niveau en de betrokkenheid wil de technische commissie samen met een aantal bestuursleden een vervolg geven aan het project Binden en Boeien. Eind vorig seizoen is er al een bijeenkomst geweest met de leden om samen te kijken waar de aspiraties van de leden liggen en welke doelstellingen we willen stellen voor de komende jaren.

Er was ook een bestuursverkiezing, Barry Hulsman en Monique Schrijver waren aftredend en stelden zich verkiesbaar, Sietse Koenjer stelde zich verkiesbaar als nieuw lid. De vergadering heeft hier positief mee ingestemd. Het bestuur lichtte verder de verdeling toe, wie de contactpersoon namens het bestuur is voor een bepaalde commissie, hier zijn wat wisselingen ingekomen.

Het mooiste nieuws was dat binnen het bestuur iemand bereid is gevonden om de rol van voorzitter op zich te nemen. Deze functie is al een paar jaar vacant en alle taken werden wisselend opgepakt door een van de bestuursleden. Monique Schrijver, eerste vrouwelijke voorzitter, wil deze taak op zich nemen voor de komende periode. Zij lichtte toe dat zij samen met het huidige, jonge, enthousiaste bestuur veel vertrouwen heeft om samen met alle commissies en leden de vereniging te besturen, we doen het met elkaar. Als iedereen zijn/haar steentje bijdraagt, bereiken we veel met
elkaar om de S.V. Mariënheem levendig te houden.

Het Bestuur

Deel dit via social media