De schaapskudde op de Sallandse Heuvelrug heeft gezinsuitbreiding! De eerste lammetjes zijn weer geboren. Op zondagmiddag 3 februari bent u van harte welkom bij ons lammetjesfeest in schaapskooi Twilhaar.

 

Kroamschudd’n

Vanaf 13:00 tot 15:30 uur is de schaapskooi toegankelijk voor iedereen die wil komen kijken. Er is een leuke wandelroute uitgezet van 1,5 km vanaf het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug (Nijverdal) naar Twilhaar. Bij het Buitencentrum kunt u ook parkeren.

In de stal wordt u welkom geheten door herder André Kuhn. Kinderen mogen ook met de lammetjes en herder André op de foto! Bij de schaapskooi is warme chocolademelk met veel lekkers te verkrijgen. Komt u ook op kraambezoek?

Het lammetjesfeest wordt georganiseerd door de Stichting Schaapskudde Sallandse Heuvelrug i.s.m. Staatsbosbeheer.

___________________________________________________________________________

Over Stichting Schaapskudde Sallandse Heuvelrug

Stichting Schaapskudde Sallandse Heuvelrug is 15 maart officieel opgericht. De stichting is in het leven geroepen om een permanente schaapskudde op de Sallandse Heuvelrug te realiseren samen met vrijwilligers die allerlei activiteiten gaan organiseren. Er is een herder met schapen die twaalf maanden per jaar fulltime door het Natura 2000 gebied trekt. Wilt u het werk van de stichting steunen, word dan donateur of meld u aan als vrijwilliger. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Over Salland Marketing

Salland Marketing is onderdeel van MarketingOost, bureau voor stad- en regiomarketing.

 

Over MarketingOost en VisitOost

MarketingOost is een toonaangevende partij, die met marketingexpertise en specifieke kennis van de regio initieert, regisseert en realiseert om middels destinatiemarketing de regionale economie duurzaam te versterken. We doen dit zonder eigen belang en investeren alle inkomsten weer in de marketing van het gebied. Hierdoor zijn we een onmisbare, verbindende schakel tussen ondernemers, overheid en andere belanghebbenden in de regio. VisitOost is een consumentgericht platform voor de vrijetijdssector in Oost Nederland.
Kijk ook eens op: www.marketingoost.nl en www.visitoost.nl

Deel dit via social media