Op 15 februari a.s. houden we voor mannen en vrouwen vanaf zeg maar een jaar of 17 een tafeltennistoernooi. Gratis deelname,  indoor, laagdrempelig want iedereen kan meedoen. Ook mensen die nog nooit deze sport hebben beoefend zijn welkom. We hebben ondertussen al inschrijvingen op allerlei niveaus.

 

Je kan inschrijven als team van twee maar ook individueel. Uiteindelijk zitten we met zijn allen gezellig in het tafeltenniscentrum "Het Roekenest" Batjes zijn aanwezig. Inloop vanaf 19.00 uur en start 19.30 uur;  Tafeltenniscentrum op het sportpark van Heino.

Je kan inschrijven op mailadres     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.     o.v.v.  je naam en eventuele speelpartner, en of je ooit competitie hebt gespeeld.

Tafeltennis is voor jongelui van acht tot tachtig jaar. Lekker bewegen, trainen in een groep, je maakt je de techniek snel eigen, je kan altijd op eigen nivo oefenen en als je dat wil, later wedstrijden spelen.

Knusse accommodatie, ttv leden komen behalve uit Heino, ook uit Raalte, Mariënheem, Luttenberg, Lemelerveld en Laag Zuthem.

 

Bvd

Vr gr

Pr commissie  ttv Heino.

Deel dit via social media