Dat was één van de geluiden die CDA Raalte opving op de vrijwilligersbijeenkomst in maart vorig jaar. Hier willen we nu een vervolg aan geven. Komt u ook?

 
In Nederland zijn er ongeveer 12 miljoen mensen die vrijwilligerswerk kunnen doen. Echter, ze zijn lang niet allemaal actief als vrijwilliger. Druk met hun werk in combinatie met de thuissituatie maakt actief zijn binnen het vrijwilligerswerk voor een langere periode lastig en soms onmogelijk. “Ik wil best wel eens een keer helpen.”, “Ai een keer te kort hebt, muj ’t maar zeggen”, zijn geluiden die u vast bekend voorkomen. Uw leden willen vaak geen zitting nemen in commissies maar zouden best een losse klas willen doen.

Clubs, stichtingen en/of verenigingen worstelen met niet ingevulde taken en/of klussen die nog gedaan moeten worden. Een groeien probleem ... Eureka, ISSY; de oplosser van alle problemen?!

We hebben Stichting ISSY uitgenodigd. Zij hebben een gebruiksvriendelijke app ontwikkeld. U als vereniging/ stichting zou beheerder kunnen worden van de app. Mensen die af en toe een klus willen doen geven dit aan en worden gekoppeld aan uw organisatie. Juist voor korte/ kleine/ losse klussen. Geen heen en weer ge-app en overzicht in wie wel eens wil helpen.


Nieuwsgierig hoe dit werkt?
Kom op 19 maart om 19.30 uur naar gemeenschapscentrum Elckerlyc Luttenberg. De maker van deze app loodst u op deze avond door de mogelijkheden van de app. Toegang van de avond en gebruik van de app zijn gratis. Elke organisatie is met twee vertegenwoordigers welkom. Neem wel een iPhone, IPad of tablet/ smartphone mee. De app kan gelijk geïnstalleerd worden en is meteen klaar voor gebruik. Zin om te komen? Stuur voor 1 maart een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef u op.

Deel dit via social media