Maak kennis met mindfulness in Mariënheem! Op vrijdagavond 12 april van 19:15 uur tot 20:45 uur wordt er een kenningsmakingsworkshop Mindfulness georganiseerd in de Schalm te Mariënheem. Het doel van deze workshop is om Mariënhemers meer kennis te geven van Mindfulness. Bij verdere interesse is het mogelijk te kiezen voor een achtweekse cursus. Lees verder voor meer informatie!


8 weekse cursussen
Mindfulness Based Stress Reduction met Hanneke Koenjer
Deze achtweekse training is voor alle mensen die hun leven voluit willen leven. Of je nu stress ervaart op je werk, turbulentie in je gezin, last hebt van lichamelijke pijn of juist klachten wilt voorkomen: iedereen is welkom!

Mindful Ouderschap met Marion Kogelman-Bloo
Mindful Ouderschap (8 weekse cursus) wil zeggen dat je blijft beseffen wat werkelijk belangrijk is in het doen en laten met onze kinderen. Je hebt veel te doen als ouder met opgroeiende kinderen. Hoe ga je om met de druk en het gevoel of je het wel goed doet? Wil je meer genieten van je gezin? Mindful Ouderschap is dan zeker iets voor jou!

Kosten, info en aanmelding
Kosten workshop: €15,00 Info en aanmelding: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deel dit via social media