De jaarlijkse wandel3daagse komt er weer aan! Op 27,28 en 29 mei gaat het weer gebeuren. Dit evenement bestaat al vele jaren in Mariënheem, het lijkt een beetje op de Nijmeegse vierdaagse, alleen wat minder kilometers, een dag minder, maar waar hun 7 heuvels hebben, moeten de wandelaars over de vele drempels in Mariënheem en het inhalen op de derde dag is altijd weer een mooi moment, mede dankzij het enthousiasme van Andre!

Elk jaar probeert de organisatie weer mooie routes uit te zetten, door de buurten en mooie ommetjes, dat is niet altijd makkelijk in het grote Mariënheem, maar we doen ons best. De routes bestaan uit 5 en 10 kilometer. Elk jaar doen er vele kinderen mee met hun ouders. Ook de dag wandelaars weten Mariënheem te vinden.

Op de 5 kilometer zorgen al jaren de mannen, Rudi, Arno en Alfons voor de catering, tijdens de tussenstop. De Parabool zorgt voor de lekkernijen voor de kinderen en volwassenen. De EHBO is ook elk jaar van de partij, mocht je struikelen over een klinker op de ten Haveweg, vallen in de brandnetels of blaren hebben, de EHBO weet hier wel raad mee! Voor 5 euro heb je zelfs al een mooie medaille.

Mocht je geen medaille willen dan betaal je € 3,50 (kinderen, ouders en alle wandelaars) en dag wandelaars betalen € 2,00. Op de basisschool krijgen alle kinderen uit Mariënheem een brief mee en in de Mik komt ook een opgave formulier.

Het opgave formulier kan je op school inleveren of in de brievenbus aan de Sluizenmoat 3. Ook  via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kan je je opgeven.

Kortom altijd weer veel wandelplezier en gezelligheid!

Mocht je facebook hebben, volg de Wandel3daagse Mariënheem!

Helaas hangt er ook een donker wolkje boven de organisatie, Jacqueline en Cindy gaan stoppen met het organiseren van de wandel3daagse en willen het stokje graag doorgeven, Joyce wil doorgaan, maar dat kan ze natuurlijk niet alleen, de organisatie zoekt nieuwe vrijwilligers, die het leuk vinden, om mee te helpen de wandel3daagse te organiseren!  Dus meldt je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het zou natuurlijk erg jammer zijn als er volgend jaar geen wandel3daagse meer zou zijn……het hoort bij dit mooie dorp!

Tot 27, 28 en 29 mei!

Wandelgroet,

Organisatie Wandel3daagse Marienheem 

Deel dit via social media