In deze Midzomerkriebels: een sportieve zaterdagmiddag, een Foute Avond op vrijdag en nieuws over de Midzomerbrunch. Stichting Midzomerfeesten Mariënheem wil ook iedereen bedanken voor hun stem tijdens Hart voor Salland!

 

Sportieve zaterdagmiddag

Dit jaar hebben we de intentie om een zeer sportieve zaterdagmiddag te organiseren. Naast het gebruikelijke MidzomerVoetbal, komt er dit jaar ook MidzomerTennis! Op dit moment wordt bekeken hoe we de beschikbare ruimte het best kunnen benutten. Meer info volgt!

 

Foute Avond op vrijdag

Vrijdagavond beginnen we dit jaar met het spelelement: “De Slimste Mariënhemers” en hierna is het tijd voor muziek. Dit jaar hebben we gekozen voor een Foute Avond, een avond met veel foute nummers.

 

Midzomerbrunch

De Midzomerbrunch begint dit jaar om 12:00 uur en eindigt om 14:00 uur. De verdere invulling van dit programma wordt binnenkort bekend gemaakt.

 

Leuk geldbedrag met Hart voor Salland!

Dankzij jullie stemmen hebben we dit jaar een heel leuk geldbedrag opgehaald met Hart voor Salland, namelijk € 649,44! Wij willen iedereen die z'n stem heeft uitgebracht bedanken.

 

Deel dit via social media