‘Een cheque uitreiking, waarbij we naar de clubs en verenigingen toekomen, dát is wat we dit jaar voor ogen hadden’, vertelt directievoorzitter Marco Dirksen. Als afsluiter van de Rabo ClubSupport periode eindigde Rabobank Salland met een echte roadshow door Salland. Dit werd een fantastische tour door Salland, waarbij €160.000 werd uitgedeeld aan verenigingen en stichtingen die zich aanmeldden voor Rabo ClubSupport, voorheen Hart voor Salland. ‘Dit is één van de leukste dingen om te doen,’ vertelt Dirksen stralend.

 
Samen vieren we de winst
Rabobank keert geen winst uit aan aandeelhouders, want aandeelhouders heeft de bank niet. Rabobank is een coöperatie, met leden. En als lid bij Rabobank Salland vervul je een belangrijke rol. Je denkt en beslist met Rabobank Salland mee. Zo konden leden van Rabobank Salland stemmen op hun favoriete club tijdens de Rabo ClubSupport periode. Er zijn ruim 27.000 stemmen uitgebracht. Belangrijk want iedere stem is geld waard. Samen bepaalden de leden van Rabobank Salland hoe de winst werd verdeeld over clubs in de gemeenten Raalte, Olst-Wijhe en Deventer.

Grote winnaars
Hoewel er €160.000 verdeeld werd, waren er drie grote winnaars tijdens de Rabo ClubSupport periode. De grote winnaars van de Sallandse editie van Rabo Club Support 2019 zijn:
1. Stichting Voedselbank Raalte e.o. met een opgehaald bedrag van € 2.165,14
2. Vrienden van de cirkel in Raalte met een prachtige cheque van € 1.923,53
3. De Zonnebloem afdeling Raalte met een fantastisch bedrag van €1.890,77

Extra prijzen
Maar dat was nog niet alles. Ook gingen er drie clubs met een bonusprijs vandoor! De prijs van €500 voor de leukste campagne werd gewonnen door de onderbroekencampagne van Stichting Kledingbank Deventer. Scootmobielvereniging De Deventer Stokvisrijders ging er vandoor met de
prijs voor de meest ludieke opkomst. Tot slot was Hera 11 uit Raalte trotse winnaar van €500 voor de leukste post op social media.

Namens de clubs, bedankt voor het stemmen!
Bankier jij ook bij Rabobank Salland, maar heb je geen stemcode ontvangen? Check dan even of je lid bent van de bank. Je vraagt je lidmaatschap eenvoudig aan via rabo-clubsupport.nl. Dan ben je ruim op tijd voor de stemperiode van volgend jaar. Benieuwd naar alle resultaten? Je vindt ze op
rabo-clubsupport.nl.

Deel dit via social media