“ZIJ WAREN ERBIJ”                  

Dat is de titel van het boek met oorlogsverhalen uit Mariënheem 1940-1945, dat door het Omnihuus is uitgegeven naar aanleiding van 75 jaar Vrijheid. Door de beperkende maatregelen als gevolg van het Coronavirus kon de geplande boekpresentatie op 1e Paasdag niet plaatsvinden.
Hiervoor is een alternatief bedacht en op 7 april is aan enkele personen uit Mariënheem het boek symbolisch overhandigd. Van deze alternatieve presentatie is een filmpje gemaakt. Dit is op internet op YouTube te vinden onder de naam ZIJ WAREN ERBIJ”.

Het boek is uitverkocht maar nog wel te bestellen!...

Alle boeken die besteld zijn, hebben we nog voor de paasdagen kunnen bezorgen. 10 dagen na de presentatie was het uitverkocht. Er wordt een tweede druk gemaakt, en die is eind mei beschikbaar. De prijs van de tweede druk is nog niet bekend, hierover wordt nog onderhandeld.

Boek bestellen? Dat kan!

Dat kan via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of bellen naar Gerard Achterhoek 0572-351312 , of lever onderstaand formulier in bij Omnihuus Hellendoornseweg 23 Mariënheem.

Naam:_________________________________________

Adres:_________________________________________

Postcode/ Plaats_________________________________

Aantal boeken__________________________________

Deel dit via social media