De medewerkers van Gezondheidscentrum De Parel en in het bijzonder van Huisartsenpraktijk Kapsenberg willen alle inwoners van Mariënheem bedanken voor het begrip en de medewerking die we ontvangen in verband met het uitstellen van alle niet acute zorg.

 
Verder hebben we veel persoonlijke beschermingsmiddelen (zoals mondkapjes) ontvangen van bedrijven en bewoners. Hartelijk dank hiervoor!


Ook tijdens de coronacrisis is de huisarts bereikbaar voor vragen of klachten waarover u zich ongerust maakt. Contact opnemen met onze praktijk kan via de telefoon en via de website (zie: online contact huisarts). Het is niet mogelijk om direct naar de praktijk te komen. De doktersassistente en/of de huisarts bekijkt dan samen met u wat in uw geval het beste is om te doen.

Op thuisarts.nl staat veel informatie over het coronavirus en ook een vragentest die u op een makkelijke manier informatie en advies geeft over corona.

Op Gezondheidscentrum De Parel wordt nog steeds alleen noodzakelijke zorg geleverd. Dit betekent dat de huisartsen beperkt patiënten zien en alle overige
zorgverleners alleen indien noodzakelijk. De podotherapie gaat binnenkort wel weer starten. Verder is de apotheek geopend volgens de gebruikelijke openingstijden (8:30-12:30 uur en 16:30-17:00 uur).

Momenteel worden er ook geen spreekuren gehouden aan de Veenhorst. We hopen binnenkort weer voorzichtig te kunnen starten met de reguliere zorg en daarbij ook de spreekuren in Mariënheem te kunnen hervatten. Wij zullen u hierover via de website en de MIK op de hoogte houden.


Tot die tijd: zorg voor elkaar, wees verstandig en houd afstand, voor jezelf en anderen!

Alle medewerkers van Gezondheidscentrum De Parel

Deel dit via social media