Ieder jaar heeft de werkgroep Samen Leefbaar Mariënheem een zomer- en winterprogramma voor alle doelgroepen, uiteraard met speciale aandacht voor de inwoners van Mariënheem die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. De programma’s staan in het teken van activiteiten waarbij zingeving, ontmoeting en saamhorigheid centraal staan.

Een tijd terug hebben we voorbereidingen getroffen voor het zomerprogramma. Het idee was om een vergelijkbare opzet als 2019 te hebben, maar vanwege Corona moesten we zoeken naar een alternatief programma. Zo hebben we bijvoorbeeld zonnebloemen gepland en door het dorp verspreid. We hebben ook doeken opgehangen in het dorp met de tekst “Een hart voor de zorg”. Nu zijn we bezig met een nieuw programma-onderdeel…. ‘Corona-verhalen en beleving’.

Wat gaan we doen?

Iedereen heeft zijn/haar Corona-verhalen en de Corona-periode op zijn eigen manier beleefd, ongeacht of je puber of bejaard bent, mantelzorger of ondernemer.
Onze vrijwilligers gaan binnenkort door het dorp om met jullie hierover in gesprek te gaan. Het kan zijn dat het gesprek opgenomen wordt, gefilmd wordt als een vlog of dat we een gedicht of foto maken. Deze input verzamelen we en zullen we delen in het najaar/winter via o.a. social media.

Wat hebben we nodig? 

Wij zijn op zoek naar Mariënhemers die hun Corona-verhaal willen vertellen aan ons. Dit mogen jullie aanleveren als tekst, foto, vlog/video of op een andere manier.

Uiteraard zoeken we ook vrijwilligers die willen helpen met het verzamelen, ophalen of eventueel zelfs het vloggen/filmen van de verhalen.

Wat willen we weten? 

Wil jij jouw Corona-verhaal of beleving delen met ons?

Heb jij een verhaal, lied, gedicht, foto of filmmateriaal of een stukje van een dagboek dat wij mogen delen met Mariënheem? 

Wil jij ons helpen met het verzamelen en uitwerken van alle input die we gaan verzamelen? 

We horen graag van je via: met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via tel. 06 18291938 of 06 40355006

Deel dit via social media