Helaas zien wij dat er het afgelopen jaar erg vaak een grote puinhoop ontstaan is bij de containers voor het oud papier. Voor een aantal inwoners is het blijkbaar heel normaal om het oude papier voor of naast de containers te zetten (met alle gevolgen van dien), of het achter in de containers te plaatsen waardoor de deuren niet meer dicht kunnen. Desondanks dat het volgens ons vrij logisch is om het papier in de containers te plaatsen, wordt dit ook nog eens maandelijks vermeld. .......

Ook aan deze mededeling wordt weinig gehoor gegeven. Híerdoor zijn wij genoodzaakt de containers niet meer tussen dinsdag en donderdag te laten komen, maar op de vrijdagmiddag. Op de hoop dat we op deze manier de parkeerplaats schoon en netjes houden en niet andere dorpsbewoners met onnodig werk opzadelen. Aanstaande zaterdag, 12 september, is er weer de gelegenheid om het oud papier in te leveren bij de S.V. Mariënheem. Net zoals voorgaande jaren, zal er een extra container geplaatst worden. Deze zal te vinden zijn naast de skate-baan.

Tot slot willen wij via deze weg graag de dorpsbewoners bedanken die maandelijks de troep van een ander opruimen, dit wordt gewaardeerd!

Actiecomité S.V. Mariënheem.

Deel dit via social media