Overijsselse maatschappelijke en culturele ondernemingen en mkb’ers kunnen een Digitaliseringsvoucher aanvragen. Met deze voucher kun je een in Overijssel gevestigd bedrijf inschakelen voor het digitaliseren van producten en processen en het digitaal bereiken van je klanten of leden.

 

Waarvoor?
Deze voucher kun je bijvoorbeeld inzetten voor het ontwikkelen van online inschrijfmodules voor sportlessen, het online boeken van vergaderruimtes in het buurthuis of het aanbieden van een concert met een livestream, maar ook voor het opstellen van een digitale marketingstrategie, of het updaten van je webshop. De vouchers is breed inzetbaar.

Hoeveel?
De provincie verstrekt vouchers van maximaal € 2.500 voor digitale dienstverlening en maximaal € 10.000 voor digitalisering van producten en processen. Er is sprake van co- financiering; de voucher kan worden ingezet voor maximaal de helft van de kosten.

Aanvragen
Je kunt de voucher vanaf maandag 13 juli 2020 aanvragen via het subsidieloket van de provincie Overijssel. In 1e instantie is een totaalbedrag van € 250.000 beschikbaar.

Deel dit via social media