In amper 3 weken tijd hebben we niet alleen een feesttent en feestterrein gerealiseerd, we hebben ook een kermis geregeld! De kermis bestaat dit jaar uit: botsauto’s, zweefmolen, draaimolen en een schiettent. Op het terrein vind je verder een feesttent, toiletten en de horeca. De ingang is net als vorig jaar via de Essenbree. Het trapveldje is ingericht als fietsenstalling. Het feestterrein, inclusief kermis, is alleen toegankelijk via de toegangscontroles. Dit geldt ook voor ouders/verzorgers die met hun kind(eren) naar de kermis willen.

Programma-onderdelen uitgelicht

Brunch

Zaterdagochtend is het tijd om te brunchen. De brunch vindt dit jaar niet plaats in de tent, maar net als vorig jaar gezellig thuis met de Midzomerradio op de achtergrond. In samenwerking met de Parabool is een lekker pakketje samengesteld.

Zaterdagochtend van 10:00 uur tot 11:30 uur zijn de door jou bestelde pakketten af te halen bij het grasveldje tegenover de Parabool. De pakketten kun je bestellen via de website.

Fietstocht

Een van onze jarenlange tradities: de fietstocht. Een gezellige toch van zo’n 30km door het mooie Sallandse landschap. Wil je meedoen? Kom dan zondag tussen 10:00 en 12:00 uur naar de voetbalkantine en haal je fietsroute op. Deelname kost €5,- per persoon.

Pubquiz

Lekker digitaal, maar ook zeker fysiek: de pubquiz. In verband met het fysieke feest wordt de pubquiz iets anders georganiseerd dan dat we eerder communiceerden.

De pubquiz wordt nu live georganiseerd vanaf het podium in de tent, waarbij we gebruik maken je eigen smartphone. Dit betekent dat iedereen die aanwezig is in de tent mee kan doen.

Je mag dus zelf kiezen of je mee wilt doen als groep of als individu.

Midzomerradio

Wanneer de tent niet geopend is hebben we Midzomerradio, met diverse muziekgenres en ludieke programma-onderdelen. Te beluisteren via 88.4 FM of via de stream. Je kunt ook verzoeknummers aanvragen via de website of door een verzoekje te sturen naar 06-130 133 05.

Bingo

Zaterdagmiddag vanaf 16:00 organiseren we weer een ludieke bingo. Kaarten zijn te koop in de tent. Als afsluitertje hebben we Wolfgang Saufi, Die König von die Oktoberfesten, die ApresSki und Festivals!

Ludieke veiling

Nieuw dit jaar: de ludieke veiling. De veiling is zondagmiddag van 15:30 tot 17:00 uur in de tent. Onze sponsoren hebben prachtige prijzen beschikbaar gesteld, die je als kavel kunt kopen. Een aantal teasers heb je waarschijnlijk al gezien via social media. Na de ludieke veiling begint de laatste feestavond met 'DeesieDjoeks' en 'Lead'.

Uitgebreid kinderprogramma

Voor de jongsten onder ons, vanaf de peutertuin t/m groep 8, is er ook een uitdagend programma.

De allerjongsten mogen zaterdagochtend meedoen aan de kinderbingo. De kinderen in de peutertuin en groep 1 starten om 9:30 uur, de kinderen in groep 2 t/m groep 4 starten om 10:30 uur. Zij hebben hun tasje inmiddels al gekregen of deze opgehaald aan de Akkerwinde 9. Jouw bingokaart is een ijsje waard!

Zaterdagochtend vanaf 10:00 uur wordt er voor de kinderen in groep 5 t/m groep 8 Bubble Voetbal georganiseerd, dit vindt plaats bij SV Mariënheem.

Midzomer app

Zoals jullie weten heeft het Midzomerfeest ook een app. Hier vinden jullie de laatste updates rond het programma. De app is verkrijgbaar via de Playstore en Appstore.

Pinnen op het terrein

Pinnen op het feestterrein is mogelijk!

Deel dit via social media