Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Kom naar de buurtbijeenkomst over isolatie op donderdag 23 november om 19.30 uur in De Schalm. De winter staat voor de deur, een goed moment om aan de isolatie van je woning te denken. Wist je dat je dat heel goed zelf kan doen? Wij organiseren een bijeenkomst waar we handige doe-het-zelf isolatietips geven.

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Zet in je agenda de jaarvergadering van het Plaatselijk Belang op dinsdag 18 april 2017. De winnaar van de energiewedstrijd 2016 wordt bekend gemaakt tijdens de jaarvergadering van het Plaatselijk belang op dinsdag 18 april 2017 in de Schalm.

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

In 2016 gingen in Mariënheem de energiewedstrijd van start. 21 buurten gingen de strijd met elkaar aan om zoveel mogelijk stroom en gas te besparen. Maar in welke buurt is het energieverbruik procentueel het meest omlaag gegaan? Op dinsdag 18 april wordt op de vergadering van Plaatselijk Belang de winnende straat bekend gemaakt. Het is dus nog even spannend wie de BBQ voor de hele straat wint. 

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief

In 2016 was Mariënheem in de ban van de energiewedstrijd georganiseerd door het buurtteam van Mariënheem. Twintig straten gingen de strijd met elkaar aan om zoveel mogelijk stroom en gas te besparen. Maar in welke buurt is het energieverbruik procentueel het meest omlaag gegaan ten opzichte van 2015? Op dinsdag 18 april wordt op de vergadering van Plaatselijk Belang de winnende straat bekend gemaakt. Het is dus nog even spannend wie de straat-BBQ wint.

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Donderdag 1 december gaan we ons best doen om deze binnen te halen voor Mariënheem. De prijs die we binnen kunnen halen is een mooie financiële bijdrage voor ons plan. Jullie zijn van harte welkom om ons daarbij te ondersteunen.

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief

Met ons plan om de grote accommodaties in Mariënheem te voorzien van zonnepanelen zijn we doorgedrongen tot de laatste vier gegadigden voor de Energie Pitch 2016. Een prestatie op zich!